Roadmap

Lees hier hoe je € 3.000,- onderzoeksgeld kan binnenharken om jouw masterscriptie baanbrekend te maken!

Fase Infographic

Inschrijven

Gaat jouw WO masterscriptie over schoon water of plastic waste? Dan kun je tot 15 januari 2017 jouw scriptie-onderwerp insturen via het inschrijfformulier. Hier vul je kort maar krachtig in wat jouw onderwerp is en waarom jij € 3000,- nodig hebt om jouw onderzoek baanbrekend te maken. 

Schrijf je in

Fase Infographic

Halve Finale

Na 15 januari maken wij van de ingestuurde scriptie-onderwerpen een selectie van 20 potentiële changemakers. Deze worden uitgenodigd om hun idee te komen pitchen tijden het jaarlijkse Sustainability Career Event in Utrecht. Dit evenement vindt plaats op 9 februari 2017 dus wacht nog even met het boeken van je skivakantie. Tijdens het Sustainability Career Event wordt jouw onderwerp beoordeeld door een deskundige jury, deze maakt vervolgens een selectie van 10 finalisten. Hoor jij hierbij? Dan ontvang je van ons 5 barkies waarmee je jouw idee kan klaarstomen voor de zinderende eindfinale.

Fase Infographic

Finale

BAM! Je hebt het geflikt: jij staat in de grande finale naast de 9 andere Einsteins, Edisons en Boyan Slats van deze wereld. De laatste etappe van de Changemaker Challenge vindt plaats op 22 maart 2017 op een geheime locatie. Wat we gaan doen blijft ook geheim, maar geloof ons: het wordt sowieso tof! Tijdens de finale wordt bekendgemaakt wie de 3 changemakers van 2017 zijn en wie er naar huis gaan met € 3.000,- om hun onderzoek baanbrekend te maken. Wat dat precies inhoudt bepaal je zelf. Van de ontwikkeling van een prototype tot een drinkwaterexpeditie naar Mars. The sky’s not the limit!