Halve finale

Nog maar enkele slapeloze nachten te gaan en het is zover: de halve finale van de Changemaker Challenge! De halve finalisten hebben het zweet ongetwijfeld al op de bovenlip staan, want zij zullen tijdens het Sustainability Career Event op 9 februari hun ideeën pitchen voor een deskundige jury en…jou!

Water- en plastictest

Ben jij benieuwd naar de ideeën van de halve finalisten? Zet jouw wekker voor de verandering eens lekker vroeg, want de halve finale op het Sustainability Career Event begint al om 10:30. Anders dan dat college wil jij je hiervoor zeker niet verslapen want er staat veel tofs te gebeuren. Zo gaan we checken hoeveel plastic jij eigenlijk – zonder te weten – met je meedraagt en of jij het verschil proeft tussen mineraalwater en kraanwater. Bovendien kun jij al vanaf 10:30 uur jouw stem uitbrengen op één van de halve finalisten!

Halve finale

Vanaf 14:00 uur is de vloer voor de Changemakers in de dop. In watervlugge pitches van elk 2 minuten zullen zij proberen om de jury te overtuigen waarom zij € 3000,- nodig hebben voor hun masterscriptie. Wij zijn benieuwd welke halve finalisten het ticket naar de finale winnen om kans te maken op het onderzoeksgeld! Houd de website goed in de gaten voor meer informatie.