Wat te doen met die poen?

Een rondje geven aan de hele toko, eindelijk die reis naar Zuid-Amerika maken of een weekendje shoppen in New York. Natúúrlijk weet jij wel hoe je € 3000,- moet opmaken, maar het is je wellicht nog een raadsel hoe je € 3000,- onderzoeksgeld moet besteden. Ziehier wat vrijblijvende tips!

Je mag het onderzoeksgeld gebruiken voor alles waarvan jij denkt dat het helpt om jouw onderzoek baanbrekend te maken. Zie het bedrag als een extra toevoeging aan jouw onderzoek; als de slagroom op de taart, de kaas op je pizza óf de perfecte kraag op jouw bier.  Laat bijvoorbeeld een documentaire ontwikkelen om jouw onderzoeksresultaten in beeld te brengen, vlieg naar New York voor een interview met die held die alles weet van jouw topic of duik naar het diepste puntje van de oceaan voor veldonderzoek. Natuurlijk kan je het geld ook gebruiken om jouw reiskosten te dekken of jouw scriptie te verdiepen met aanvullend onderzoek. Alles is mogelijk, mits jij maar kan verantwoorden waarom deze investering iets toevoegt aan jouw onderzoek.

Wij hebben het volste vertrouwen in jouw vindingrijkheid, maar je mag ons altijd mailen als je op zoek bent naar een sparringpartner of extra info: changemakerchallenge@dopper.com. Of bekijk de veel gestelde vragen hier.